رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

هشدار فرانسه به اسرائیل برای الحاق کرانه باختری

هشدار فرانسه به اسرائیل برای الحاق کرانه باختری وزارت خارجه فرانسه با انتشار بیانیه‌ای نسبت به الحاق کرانه باختری هشدار داد و از رژیم صهیونیستی خواست تا از اقدامات یکجانبه خودداری کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 20
کد خبر: ۴۳۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه فرانسه با انتشار بیانیه‌ای نسبت به الحاق کرانه باختری به تل آویو هشدار داد.

 

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است که این اقدام تل آویو می‌تواند به روابط با اتحادیه اروپا آسیب جدی وارد کند.

 

فرانسه در عین حال در بیانیه خود از تشکیل کابینه ائتلافی «بنیامین نتانیاهو» و «بنی گانتز» استقبال کرده و با تبریک به آن‌ها گفته است که تعهدات پاریس به امنیت دولت یهود خدشه ناپذیر است، هرچند همزمان از مقامات صهیونیستی خواسته تا از هر اقدام یکجانبه‌ای در ارتباط با مناطق فلسطینی خودداری کند.

 

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه همچنین هشدار داده شده است که الحاق کرانه باختری نمی‌تواند بدون پیامد در رابطه تل آویو با اتحادیه اروپا باشد.

 

فرانسه روابط نزدیکی با رژیم صهیونیستی دنبال می‌کند و بر راه حل سازمان ملل که شامل تشکیل دو دولت در مناطق اشغالی است، تاکید دارد.

 

این در حالی است که مردم فلسطین کشورهای غربی و از جمله فرانسه را به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی از جمله متهمان تداوم اشغالگری صهیونیست‌ها می‌دانند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار